De caps van New Era zijn erg stevig en ook erg mooi van vorm

Mijn zoon is binnenkort jarig en ik heb geen idee wat ik hem moet geven. Hij mag een sport uitkiezen waar hij op wil gaan. Omdat hij nu zijn zwemdiploma’s heeft behaald is het tijd om iets te gaan doen wat hij zelf leuk vind. Maar op de dag dat hij jarig is wil ik hem nog wel een kleinigheidje kunnen geven. Gewoon iets wat hij leuk vind om te hebben. En zo ben ik eens met hem aan tafel gaan zitten achter de computer toen hij thuis kwam van school. Het is maar goed dat ik mijn plannetje met hem deelde want hij heeft een leuke site van een van zijn klasgenootjes als tip doorgegeven en daar wilde hij nog graag even op kijken. En zo kwamen wij op de site headict.nl en klikte mijn zoon meteen door naar de caps van New Era. Nou zeg, hij heeft er verstand van bedacht ik mij meteen. En zo hebben wij samen bij de caps van New Era een mooie cap samengesteld voor mijn zoon. En zo heb ik deze meteen besteld. De cap was nog op tijd binnen gelukkig omdat hij twee weken later al jarig was. Ik als moeder heb natuurlijk geen verstand van caps maar wat ik wel meteen kon zien is dat de caps van New Era die wij hebben uitgezocht erg stevig zijn en erg mooi van kleur. Hij staat dan ook erg goed bij mijn zoon en hij heeft deze cap dan ook de hele dag gedragen. En toen hij afgelopen week thuis kwam uit school had hij al veel vrienden op school gezien met een cap van deze website. En zo zet je de trend door deze leuke site.